Bicom Bioresonansterapi

Vad är Bicom Bioresonansterapi?

Bicom är världsledande inom bioresonansterapi, en energimedicinsk metod för test och behandling.

Bicom är namnet på den utrustning som används för bioresonansterapi, och tillverkas av företaget Regumed i Tyskland.
Uttrycket bioresonans myntades i samband med att Bicom skapades eftersom patientens egna frekvensmönster används i behandlingen och gör att behandlingen blir helt individuellt anpassad. Bicom producera inga egna frekvenser. Bicom vidareutvecklas kontinuerligt av en grupp mycket skickliga och erfarna läkare, terapeuter och veterinärer.

Enkelt beskrivet är Bicom bioresonansterapi som akupunktur utan nålar med en avancerad utrustning. Metoden är helt smärtfri och klassad som helt ofarlig av Läkemedelsverket. Det är en fantastisk metod för att skapa balans och hälsa.

Bicom bioresonans världen över:

  • Bicom har funnits på marknaden i snart 40 år och finns i ca 90 länder där den används av bl a ca 3200 läkare, 660 tandläkare, 550 veterinärer, 280 djurterapeuter och 3000 terapeuter inom komplementärmedicin.
  • Bicom finns på ca 600 statliga sjukhus världen över.
  • I Sverige finns det ca 80 Bicom-kliniker.

Om man jämför med många andra länder t ex Tyskland så ligger Sverige långt efter när det gäller att behandla med alternativa metoder.

bicom2
Bicom har medicinsk teknisk produktklass 2A.

Så här går Bicom bioresonansterapi till:

Vid det första besöket pratar vi igenom din sjukdomshistoria. Sedan gör vi ett test för att hitta vilka ämnen det finns reaktioner på. Behandlingen därefter är helt smärtfri. Du ligger och kopplar av och vilar på en brits under hela behandlingen. Kläder behålls på, endast riktigt tjocka tröjor bör tas av.

Om du får råd angående kost, motion, vila osv, är det bra om du följer dem så bra du kan för desto bättre behandlingsresultat kan du se fram emot.

Kontakta mig gärna för mer information.

Missa inte att läsa “solskenshistorier” under ”Solskenshistorier”.

Foodpower by AHK – Ät dig frisk!

Rådgivning om kost och livsstil som är individuellt anpassad utifrån dina testresultat.

Bicom bioresonans är liksom Homeopati, akupunktur och andra behandlingsmetoder inom komplementär medicin en balanserande behandlingsmetod. Bicom bioresonans är en behandlingsmetod som är baserad på erfarenhet men vetenskapliga studier enligt svensk sjukvårdsstandard har inte gjorts och är därför inte erkänd av svensk sjukvård. Om man jämför med många andra länder t ex Tyskland så ligger Sverige långt efter när det gäller att behandla med alternativa metoder.